Protesta në PD, OSBE: Po e ndjekim, nxitim aktorët e përfshirë të përmbahen nga çdo akt dhune!

Protesta në PD, OSBE: Po e ndjekim, nxitim aktorët e

Lidhur me situatën e rënduar në PD gjatë protestës së sotme ka reaguar edhe prezenca e OSBE në Tiranë.

Prezenca e OSBE-së bën me dije se po i ndjek zhvillimet në PD dhe se bëjnë thirrje për përmbajtje nga aktet e dhunës.

“Prezenca e OSBE-së po ndjek zhvillimet e sotme pranë selisë së Partisë Demokratike. Ne nxitim të gjithë aktorët e përfshirë të përmbahen nga çdo akt dhune dhe vlerësojmë policinë për ruajtjen e rendit publik. Protestat paqësore janë në themel të demokracisë.” - thuhet në reagimin e OSBE.

EMISIONET