Pregapuca: Shqipëria ka më shumë mundësi se Anglia, shoqet e vajzës sime duan të jetojnë këtu

I ftuar në Arena nga Dritan Hila në RTV Ora, analisti Amarildo Pregapuca u shpreh se Shqipëria është një vend që ka më shumë mundësi se vetë Anglia.

Pregapuca: Shqipëria është një vend që ka më shumë mundësi se vetë Anglia. Edhe shoqet angleze të vajzës sime duan të vijnë në Shqipëri dhe e quajnë shtëpi.

Shqipëria është kryevepër përtej paneleve televizive. Hiq ligjin kundër shprehjeve dhe fol mendimin. E kam me tërë medien. Media është goja e politikanëve.

EMISIONET