Përfundon procesi i votimit për kreun e PD-së, Berisha kryeson ndjeshëm ndaj Elezit

Përfundon procesi i votimit për kreun e PD-së, Berisha kryeson

Ndërkohë që në pjesën dërrmuese të qendrave të votimit ka përfunduar votimin për kreun e PD-së, nga raportohet vihet re se Sali Berisha kryeson ndjeshëm.

Në shumicën e qendrave të votimit, ish-kryeministri Berisha ka marrë disa fish më shumë vota se kandidati tjetër Ibsen Elezi.

Duket se ky trend do të jetë i njëjtë për të gjitha këto qendra votimi, duke shpallur rezultatin që pritej. Sali Berisha do të zgjidhet në krye të PD-së.

Deri më tani procesi ka qenë i qetë dhe nuk ka pasur incidente, ndërsa deri në orën 17:00, sipas Komisionit të Rithemelimit, numëroheshin mbi 38 anëtarë që kishin votuar.

 

Sarandë

Sali Berisha 354 vota

Ibsen Elezi 121 vota

Të pavlefshme 11 vota

 

Delvinë

Sali Berisha 207 vota

Ibsen Elezi 14 vota

 

Qarku Gjirokastër

Sali Berisha 1756 vota

Ibsen Elezi 126 vota

Të pavlefshme 16 vota

 

Himarë 

Sali Berisha 113 vota

Ibsen Elezi  9

Te pavlefshme 2

 

Durrës

Sali Berisha 1089 vota

Ibsen Elezi  151

Te pavlefshme 13

 

Maliq

Sali Berisha 1266 vota

Ibsen Elezi 10 vota

Te pavlefshme 2

 

Selenicë 

Sali Berisha  198 vota

Ibsen Elezi 22 vota

 

Pogradec

Sali Berisha  484 vota

Ibsen Elezi 32 vota

 

Devoll

Sali Berisha 1082 vota

Ibsen Elezi 138

Të pavlefshme 8

 

Vlorë

Sali Berisha 836 vota

Ibsen Elezi 46

Të pavlefshme 8

EMISIONET