Përfundon afati për kandidatët e KLP-së, në garë Etien Kapo e Ledina Riza

Përfundon afati për kandidatët e KLP-së, në garë

Përfundoi afati për shprehjen e interesit për kandidatë në Këshillin e Lartë të Prokurorisë. Kandidatët në garë janë prokurorët nga shkalla e dytë (apel), Etien Kapo dhe Ledina Riza.

Tashmë pritet caktimi i datës kur do mblidhen përsëri prokurorët e gjithë Republikës dhe do zgjedhin njërin prej dy kandidatëve.

EMISIONET