Pasdite do ketë furtunë në Vlorë, shmangni lëvizjet

Pasdite do ketë furtunë në Vlorë, shmangni lëvizjet

Bashkia Vlorë paralajmëron qytetarët të bëjnë kujdes pasi Vlora do  të përfshihet nga mot i keq për dy ditët në vijim.

Reshjet e shiut do të intensifikohen prej orës 18:00 e në vazhdim të shoqëruar me stuhi të forta, për këtë arsye luten që të shmangen lëvizjet e panevojshme me automjete në akset problematike si dhe parkimin e automjeteve në to.

Paralajmërimi i meteorologëve për furtunë kërkojnë të jemi të kujdesshëm.

EMISIONET