Pas protestës për rritjen e rrogave të deputetëve e minsitrave, policia rrethon selinë e Lëvizjes Bashkë

Pas protestës për rritjen e rrogave të deputetëve e

Pas protestës për rritjen e rrogave të deputetëve e minsitrave, policia rrethon selinë e Lëvizjes Bashkë.

"Vetëm pak orë pas aksionit të sotëm kundër rritjes skandaloze të pagave të deputetëve e ministrave, në selinë e Lëvizjes BASHKË kanë mësyrë forca të Policisë së Shtetit. Këta të fundit, pa asnjë lloj të drejtë dhe pa asnjë lloj mandati ligjor, po tentojnë të arrestojnë aktivistët tanë. Kjo është një tentativë e dëshpëruar për t'na kërcënuar të mbyllim gojën ndaj padrejtësive, por ne nuk frikësohemi! E drejta do të triumfojë!" 

Pas protestës për rritjen e rrogave të deputetëve e

 

EMISIONET