Ora Verore brenda galerive të Manastirit të 40 shenjtorëve i mbushur me mister dhe plot histori

Manastiri i 40 shenjtorëve është destinacioni i radhës që ekipi i Ora Verore zgjodhi për të promovuarn si një prej atraksioneve turistike më interesante në Sarandë.

Drejtoresha e Turizmit në bashkinë e Sarandës ishte shoqëruesja e moderatores Feride Kuqi në këtë eksplorim që mbart mister, legjenda, histori dhe vlera arkeologjike.

 

EMISIONET