Operacioni i SPAK, arrestohet oficerja e drejtorisë së kufirit dhe emigracionit

Operacioni i SPAK, arrestohet oficerja e drejtorisë së kufirit dhe

Midis të arrestuarve në kuadër të operacionit të gjerë të Prokurorisë së Posaçme, është edhe një zyrtare e Policisë së Shtetit.

Në pranga ka përfunduar Jonida Babameto, oficere e drejtorisë së kufirit dhe migracionit.

SPAK ka lëshuar 11 urdhër arreste, ndërsa mbi të akuzuarit rëndojnë një sërë veprash penale.

EMISIONET