Çobani: 8 Dhjetori një datë e kthesës së madhe historike, jemi më mirë sesa 33 vite më parë

Çobani: 8 Dhjetori një datë e kthesës së madhe

Në një lidhje Skype me Ora News, gazetari Genc Çobani u shpreh se 8 Dhjetori është një datë e kthesës së madhe historike pavarësisht problemeve 33-vjecare tonat.

Çobani: Natyrisht që është një datë e kthesës së madhe historike dhe pavarësisht problemeve 33-vjecare, nuk mund të thuhet se është po ajo shqipëri e 33 viteve më parë.

Sot lexova një shifër alarmante që Shqipëria ka 570 mijë të rinj më pak se 33 vite më parë. Janë më shumë se gjysma e të rinjve dhe vendi po plaket.

EMISIONET