Një dhuratë për një portret

Një dhuratë për një portret

Art në këmbim të dhuratave. Kjo është jetesa e Sergey Balovin, artistit rus që banon në Shangai, i cili pranon vetëm dhurata dhe jo para, në shkëmbim të portretit që realizon. Një rrugëtim në mbi 8 shtete të ndryshme në botë, që filloi me Rusin nga i cili janë realizuar mbi 1132 portrete dhe janë shkëmbyer 1293 dhurata, nga më të lirat tek më të shtrenjtat.

Ardhja e artistit me parimin pa para Balovin dhe qëndrimi i tij në Tiranë për 3 ditë, duke treguar sesi mund të jetosh pa përfitim monetary, u organizua nga Ingrid Xhaja.

Udhëtimi i tij i rradhës do jetë vendin që e mirëpret, duke e përfunduar këtë tur botëror, me ekzpozitën e koleksioneve të portretete dhe dhuratave.

EMISIONET