Ngarkesa në rrjet djeg kabinën elektrike, gjysma e lagjes në Gjirokastër pa drita, zjarri rrezikoi Pallatin e Sportit

Ngarkesa në rrjet djeg kabinën elektrike, gjysma e lagjes në

Një zjarr në kabinën elektrike ka shkaktuar mungesën me energji elektrike për gjysmën e lagjes "18 Shtatori" në Gjirokastër.

Zjarrfikësit kanë shkuar menjëherë në vendngjarje për të lokalizuar flakët të cilat rrezikonin edhe një pjese të godinës së Pallatit të Sportit ku ndodhet dhe kabina elektrike.

Sipas informacioneve nga terreni, bëhet e ditur se zjarri është shkaktuar si pasojë e ngarkesës së lartë elektrike në rrjet.

EMISIONET