Nëse Apeli rrëzon Berishën, Sula thotë se PD duhet të kthehet në pikën zero, zgjedhje nga e para

Nëse Apeli rrëzon vendimin e shkallës së parë që njohu 11 dhjetori, deputeti Dashnor Dula thotë në "Ora e Betit" në Rtv Ora se Partia Demokratike duhet të kthehet në pikën zero dhe të nisë proceset zgjedhore brenda saj nga e para.

Sula: Nëse vendimi do rëzohet në Apel për njërën palë apo tjetrën secila palë duhet ti bvërë gishtin kokës. Do të ishte e ndershme, serioze, e sinqertë dhe e vërtetë, që partia të hyjë në procers zgjedhor pa përjashtuar asnjëri. Të nisë nga pika zero. Me një komunikatë të thjeshtë rikthehemi në gjendjen e mëparshme pa përjashtuar asnjeri.

EMISIONET