Në plazh për det e diell, fundjava gjallëron plazhin e Durrësit pas ditëve me shi

E diela ishte me diell në Durrës.

Motin e mirë, qytetarë të shumtë e shfrytëzuan për shëtitje përgjatë bregdetit.

Dikush për vrap e të tjerë ecje e argëtim me fëmijët.

Dita ishte e ngrohtë por plazhit i munguan notarët guximtarë.

Bregdeti tashmë është çliruar nga shezlongët e subjekteve private që në verë zaptuan çdo pëllëmbë toke.

Qytetarët thonë se edhe këtë behar plazhet publike për ta ishin me kursim.

“Gjithë ato plazhe publike që janë i zaptojnë premtojnë 20%, por as 5% nuk është.”

Por në vjeshtë e dimër plazhi është i tyre.

Thonë se gjatë këtyre stinëve shijojnë qetësinë dhe ajrin e freskët që në verë zor se e gjen në qytetin e Durrësit.

“Qetëso dhe rehatllëk. U kënaqëm. Më pastër është edhe ajri, relaksohemi.”

Pas ditëve me shi e stuhi, kjo javë e parë e tetorit sipas parashikimeve do të rikthejë ditët e ngrohta me diell.

Në plazh për det e diell, fundjava gjallëron plazhin e

EMISIONET