Ndoka: Këta tifozët holandez morën para policinë, si na doli ky holandezi ynë pa b*thë

Ndoka: Këta tifozët holandez morën para policinë, si na doli

Përleshjet dhe përplasje e tifozerisë holandeze në Tiranë i ka komentuar edhe kreu i demokristianëve, Nard Ndoka.

Ai shkruan përmes një psotimi në Facebook se tifozët holandez morën para policinë, si na doli ky holandezi ynë pa bythë.

Ndoka: Këto tifozët holandez morën para policinë, si na doli ky holandezi ynë pa bythë.

EMISIONET