Mungon energjia, banorët në Buz e Luftinjë të Memaliajt në terr

Mungon energjia, banorët në Buz e Luftinjë të Memaliajt

Banorët e Njësive Administrative Buz e Luftinjë, bashkia e Memaliajt janë në terr prej dy ditësh.

Gati 4000 banorë kanë dy ditë qe u mungon energjia elektrike në banesat e tyre.

Ndërkohë ata bëjnë me dije që nuk janë informuar prej OSHEE Rajoni Gjirokastër për këtë anomali.

Burime jo zyrtare thonë se shkak është djegia e një transformatori në fshatin Kashisht.

Nga OSHEE ka heshtje dhe asnjë informacion.

Nuk është hera e parë që të dy këto njësi administrative ngelën në terr të plotë.

EMISIONET