Mori dozën e tretë, Rama tregon gjendjen shëndetësore: Vaksinë me short! Jam si kokrra e qepës

Mori dozën e tretë, Rama tregon gjendjen shëndetësore:

Kryeministri i vendit Edi Rama ditën e sotme mori dozën e tretë të vaksinës, një ditë para se të niset për në SHBA.

Vetëm disa orë pas marrjes së dozës, nëpërmjet një videoje të postuar në Facebook ai ka treguar se  si ndihet.

“Vaksinë me short! Jam si kokrra e qepës”, shkruan Rama.

Ai kërkoi që vaksina të ishte e rastësishme dhe të zgjidhej nga të pranishmit.

Pfizeri ishte edhe doza e tretë për Ramën.

EMISIONET