Çmimet përtokë për 7 ditë/ Kapni ofertën kombëtare te Billa, mundësi për investitorët e rinj

Billa sjell ofertën më të mirë për vitin 2022 me rastin e hapjes së tre showroomeve të reja. Muaji maj i këtij viti shënon ngjarjen më të rëndësishme për distributorin më të madh në vend për pllaka, parkete, hidrosanitare dhe mobilje.

Me një prerje të shiritit Billa ka arritur që në një javë të zgjerojë kanalin e shitjeve me tre shoëroome të reja.

"Hapjen e showroomit në qytetin e Kukësit ne e ndjejmë detyrim. Kur kompania Billa ka shtrirjen e vet në të gjithë Europë, pse mos ta hapim dhe në Kukës, në vendlindjen tonë."

 “Billa” u jep mundësi sipërmarrësve dhe investitorëve të rinj të bëhen pjesë e kanalit të shitjeve franshize.

"Mbështes çdo person, çdo të ri dhe të re që ka një ëndërr për të bërë diçka, le të bashkohet me ne ta bëjë realitet."

Tashmë klientët në qytetet e Kukësit, Lezhës dhe Sarandës do kenë mundësi të përfitojnë nga gama e produkteve cilësore me çmime konkurse që ofron rrjeti i shitjeve i grupit Hapjet shoqërohen me ofertën më të mirë te vitit për vetëm 7 ditë.

Viti 2022 vazhdon të jetë një vit ekspansioni për kompaninë Billa që e sheh suksesin te bashkimi i modelit të saj operacional me energjitë e sipërmarrësve lokale, në një formulë kjo që garanton fitime të mëdha dhe sukses të sigurtë.

Çmimet përtokë për 7 ditë/ Kapni ofertën

EMISIONET