Mbi 1000 tifozë pritet të vijnë nga Italia përmes portit të Durrësit këtë mëngjes

Mëngjesin e sotme pritet që të vijnë rreth 1350 pasagjerë me dy tragetet e linjës Bari - Durrës nga Italia.

Bëhet me dije se rreth 1000 prej tyre janë tifozë që vijnë për finalen në Tiranë. 

Mësohet se 214 pasagjerë vinë nga linja Ankona - Durrës.

Po ashtu do të jetë konkretisht 3 linja që do të vijë në Portin e Durrësit konkretisht, Bari Francesca 613 persona, Bari Rigel, 488 persona dhe  Ankona Claudia 214 persona.

EMISIONET