"Mami, mbështetja jote është frymëmarrje për mua" Parada e Krenarisë 2022" në foto

Qindra aktivistë dhe qytetarë marshuan në rrugët e Tiranës të shtunën, në "Tirana Pride 2022".

"Mami, mbështetja jote është frymëmarrje për

Atyre iu bashkuan edhe ambasadore e diplomatë mes tyre dhe ambasadorja e SHBA-së Yuri Kim  që kishte veshur nje bluzë me flamurin LGBTQI+.

"Mami, mbështetja jote është frymëmarrje për

Ata marshuan për disa minuta rrugëve të Tiranës, ndërsa e drejta e prindërimit dhe njohja e bashkëjetesës ishin kërkesat e tyre kryesore.

"Mami, mbështetja jote është frymëmarrje për

"Mami, mbështetja jote është frymëmarrje për

"Mami, mbështetja jote është frymëmarrje për

"Mami, mbështetja jote është frymëmarrje për

"Mami, mbështetja jote është frymëmarrje për

"Mami, mbështetja jote është frymëmarrje për

EMISIONET