Mallakastër/ Shuhen vatrat e zjarrit në Cerrilë, Selitë dhe Gadurovë

 

Mallakastër/ Shuhen vatrat e zjarrit në Cerrilë, Selitë dhe

Pas një punë disa orë më radhë për fikjen e zjarrin , tashmë vatrat e zjarrit janë vënë nën kontroll në Mallakastër.

Mallakastër/ Shuhen vatrat e zjarrit në Cerrilë, Selitë dhe

Në fshatrat Cerrilë, Selitë dhe Gadurovë tashmë vatrat janë shuar e ndërsa dëmet përllogariten të jenë të shumta në pyje dhe ullishte.

Mallakastër/ Shuhen vatrat e zjarrit në Cerrilë, Selitë dhe

EMISIONET