“Llum, naivë, pijanecë” Shkëlzen Berisha: Ofendime për demokratët që vijnë nga drejtuesit e PD-së

“Llum, naivë, pijanecë” Shkëlzen Berisha: Ofendime

Djali i ish-kryeministrit Berisha, Shkëlzen Berisha ka reaguar lidhur me ato që ai i quan si ofendime për demokratët nga drejtuesit e PD-së.

Ai shkruan në Facebook se drejtuesit më të lartë të PD-së i kanë quajtur demokratët si antiamerikanë, llum, naive dhe pijanecë.

Berisha: Antiamerikanë, llum, naivë, pijanecë... këto ofendime për demokratet nuk vijnë nga Rama, por nga drejtuesit me te larte te PD!

EMISIONET