Lapardhaja: 7 korriku, protestë hipokrite. Berisha, presion Apelit për vulën dhe logon e PD

Namir Lapardhaja, publicist, është në radhët e atyre që refuzon 7 korrikun.

Në "Ora e Betit"në Rtv Ora ai thotë se qëllimi i vetëm i Berishës është që përmes saj ti bëjë presion Gjykatës së Lartë për ti dorëzuar logon dhe vulën e partisë.

Lapardhaja: Nuk mund të ketë protestë me 7 korrik. Nga 2001-2022 nuk është zhvilluar asnjë protestë në korrik, në gusht. Nuk është e sinqertë, është një protestë hipokrite. Një protestë që bëhet për ti bërë presion Gjykatë ssë Apelit sepse pritet një vendim për PD se kujt do ti takojë logoja dhe vula e partisë. Një nga presionet ndaj gjykatës është dhe kjo, që kemi shumicën.

EMISIONET