Lamtumirë kompani telefonike? Do paguajmë Apple si Netflix... Ja cfarë parashikon specialisti i IT

Lamtumirë kompani telefonike? Do paguajmë Apple si Netflix... Ja

Teknologjia nje hap perpara.

Lamtumirë kompanive telefonike? Specialisti i IT-së Tomi Kallanxhi I ftuar në studion e ”Ditë e Re” parashikon që për një periudhë 5 vjeçare kompanitë telefonike do të dalin jashtë kontrollit.

”Në 5 vitet e ardhëshme nuk do të kemi më nevojë për kompani telefonike. Kur të shkojmë për të blerë  telefonin do të paguajmë abonimin satelitor të internetit, siç paguajmë Netflix”

Por të rejat siç kanë të mirat kanë dhe të këqijat.

EMISIONET