Kulla: Opozita shqiptare të mësojë nga Meloni, jo të futet e përçarë dhe të tradhtojë elektoratin

Në “Drejt” nga Luan Rama në RTV Ora, analisti Ilir Kulla u shpreh se djathta shqiptare duhet të mësojë nga Meloni se nuk tradhtohet elektorali, bashkohet opozita në zgjedhje dhe nuk shkon sikurse ka shkuar opozita jonë e përçarë, nuk shitet elektorati dhe si nuk i imponohen deputetët elektoratit.

Sipas tij, duhet të mësojë po ashtu edhe si nuk tradhtohet elektorali, si bashkohet opozita në zgjedhje dhe nuk shkon sikurse ka shkuar opozita jonë e përçarë.

Kepi: E djathta shqiptare duhet të mësojë nga Meloni se si nuk shitet elektorati, nuk i imponohen deputetët elektoratit, nuk tradhtohet elektorali, bashkohet opozita në zgjedhje dhe nuk shkon sikurse ka shkuar opozita jonë e përçarë. Nuk përcaktohet nga oligarkia ministrat dhe deputetët.

Shpresoj që opozita dhe pozita në Shqipëri që t’i marrë si shembull zgjedhjet në Itali dhe si duhet të sillesh në politikë. Para 10 vitesh ishte vetëm 2% Meloni dhe sot është forca e parë.

EMISIONET