Konfiskohen kamera edhe në një fshat të Bilishtit, u përkasin 2 personave me precedentë

Konfiskohen kamera edhe në një fshat të Bilishtit, u

Sekuestrohen kamera në fshatin Baban dhe në qytetin e Bilishtit, që u përkasin dy shtetasve me precedentë penalë.

Nga kontrolli i komisariatit të këtij rrethi, në vijim të operacionit "Fijet", u konstatuan kamera në banesat e shtetasve Andrea Bleta në fshatin Baban dhe Sokol Anxhi në qytet.

Sipas informacioneve, të dy shtetasit janë me precedentë në fushën e narkotikëve, ndërsa Sokol Axhi mësohet se vuan masën e "arrestit të shtëpisë".

Dyshohet se kamerat janë vendosur për të monitoruar lëvizjet lidhur me këtë aktivitet.

Deri më tani, konfirmohen 2 kamera të sekuestruara ndërsa do të vijohet me kontrolle edhe në ditët në vazhdim.

EMISIONET