Kërcënoi me letra dhe mesazhe gjyqtaren Anila Karanxha, Gjykata lë në burg Andri Lekën

Kërcënoi me letra dhe mesazhe gjyqtaren Anila Karanxha, Gjykata

Gjykata e Tiranës, ka lënë në burg 39-vjeçarin Andri Leka, pasi ky i fundit kërcënoi me letra dhe mesazhe gjyqtaren Anila Karanxha.

Andri Leka u arrestua më 22 Korrik, i cili akuzohet se ka kërcënuar prej muajsh gjyqtaren e Gjykatës së Tiranës Anila Karanxha.

Pas kërcënimeve nga Leka, gjyqtarja Karanxha ka marrë urdhër mbrojtje nga policia.

EMISIONET