Kërcënoi me jetë djalin e kryeministrit Rama, arrest shtëpie për Ivzi Hoxhën

Policia ka arrestuar tre ditë më parë Ivzi Hoxhën për akuzën e "Kanosjes për shkak të detyrës" pasi në një emision televiziv, kërcënoi me jetë djalin e mitur të kryeministrit Edi Rama.

Gjatë transmetimit live, Hoxha është shprehur me fjalë kërcënuese ndaj djalit, duke shprehur revoltë për shkak të prishjes së banesës së tij në zonën e 5 Majit për shkak të projektit të ndërtimit të banesave sociale. 

Prokuroria kishte kërkuar për të masën e sigurisë "Arrest në burg" me afat 15 ditor, por Gjykata e Tiranës caktoi ndaj tij masën e sigurisë "Arrest në shtëpi".

Gjatë marrjes në pyetje Hoxha i ka thënë hetuesve se ai kishte dalë për të protestuar për të drejtat e tij dhe ka thënë ato fjalë.

Ai është shprehur i penduar dhe se nuk ka pasur qëllim të kanos kryeministrin dhe familjen e tij.

Kërcënoi me jetë djalin e kryeministrit Rama, arrest shtëpie
Ivzi Hoxha

EMISIONET