Kazaferi: Bashkia fshihet kur ka faj dhe merr gërshërët për merita

Ferdinant Kazaferi, banor në Kodrën e Priftit, në një intervistë për gazetaren e Ora News Sonila Musai deklaroi se banorët e zonës së tij nuk janë thirrur në asnjë dëgjesë publike nga Bashkia Tiranë.

Kazaferi: Bashkia kur është puna për të mbajtur fajin hiqen menjëanë, kur është puna për të marrë meritat merr gërshërët. Bashkia është institucioni që është porositësi, përfituesi dhe në fund pronari i asaj rruge. Bashkia nuk ka bërë asnjë dëgjesë publike me ne.

EMISIONET