Kapri: Nuk mund të glorifikohen dhe të amnistohen nga krimet personazhe të caktuara komuniste

Në “Ora e Betit” në RTV Ora, nga Beti Njuma, pedagogu Erald Kapri u shpreh se glorifikimi i ngjarjeve dhe personazheve të caktuara komuniste nuk mund të amnistohen nga krimet e caktuara

Ai tha se Kjo është ajo që duhet të zgjidhim dhe të kemi një raport me të kaluarën kriminale, këtu merr më shumë ngjyra historia.

Kapri: Glorifikimi i ngjarjeve dhe personazheve dhe kështu mund të amnistohen nga krimet e caktuara që janë përfshirë. Ky është problemi i madh. Nëse ka një ndarje mes perëndimit dhe lindjes, ky është, është raporti që kanë të bëjnë më krimin; e ndëshkojnë dhe nuk e glorifikojnë.

Kjo është ajo që duhet të zgjidhim dhe të kemi një raport me të kaluarën kriminale, këtu merr më shumë ngjyra historia. Dikush ka marrë vendime që të vrasë njerëz dhe një gjë e tillë nuk mund të glorifikohet"

Emisioni “Ora e Betit” transmetohet çdo të martë e të mërkurë ora 20:45 në RTV Ora

Shenim: *Ky është artikull ekskluziv i Ora News, që gëzon të drejtën e autorësisë sipas Ligjit Nr. 35/2016, “Për të drejtat e autorit dhe të drejtat e lidhura me to”. Artikulli mund të ripublikohet nga mediat e tjera vetëm duke cituar “Ora News” bashkëngjitur me linkun e artikullit origjinal.

EMISIONET