Kapet ngarkesë e madhe droge nga policia e Korçës

Kapet ngarkesë e madhe droge nga policia e Korçës
Foto ilustruese

Nga informacionet paraprake mësohet së është kapur një ngarkesë e madhe me lëndë narkotike nga Drejtoria Vendore e Policisë Korçë dhe drejtoria e Kufirit.

Policia e Korçës ende nuk ka dalë me një njoftim zyrtar lidhur me ngjarjen, sasinë dhe personat e përfshirë në të.

Vijon...

EMISIONET