FOTO-VIDEO/ Kanalet në Qerret të ndotur nga plastika dhe ujërat e zeza

Resorte me katër yje. Bregdet me plot pushues. Dhe, jo larg, erë të qelbur kanalizimesh.

Në Qerret të Kavajës, të gjitha këto i gjen të përziera bashkë.

Kanalet kulluese janë kthyer në një krim mjedisor, pasi mbetjet e hedhura aty rrjedha e ujit i çon në det.

Këto pamje të marra nga LSA flasin vetë, ku fare mirë mund të shikoni se mbeturina plastike dhe ujërat e zeza notojnë lirshëm në to.

FOTO-VIDEO/ Kanalet në Qerret të ndotur nga plastika dhe ujërat eFOTO-VIDEO/ Kanalet në Qerret të ndotur nga plastika dhe ujërat eFOTO-VIDEO/ Kanalet në Qerret të ndotur nga plastika dhe ujërat eFOTO-VIDEO/ Kanalet në Qerret të ndotur nga plastika dhe ujërat eFOTO-VIDEO/ Kanalet në Qerret të ndotur nga plastika dhe ujërat eFOTO-VIDEO/ Kanalet në Qerret të ndotur nga plastika dhe ujërat e

FOTO-VIDEO/ Kanalet në Qerret të ndotur nga plastika dhe ujërat eFOTO-VIDEO/ Kanalet në Qerret të ndotur nga plastika dhe ujërat eFOTO-VIDEO/ Kanalet në Qerret të ndotur nga plastika dhe ujërat eFOTO-VIDEO/ Kanalet në Qerret të ndotur nga plastika dhe ujërat eFOTO-VIDEO/ Kanalet në Qerret të ndotur nga plastika dhe ujërat eFOTO-VIDEO/ Kanalet në Qerret të ndotur nga plastika dhe ujërat eFOTO-VIDEO/ Kanalet në Qerret të ndotur nga plastika dhe ujërat eFOTO-VIDEO/ Kanalet në Qerret të ndotur nga plastika dhe ujërat eFOTO-VIDEO/ Kanalet në Qerret të ndotur nga plastika dhe ujërat e

FOTO-VIDEO/ Kanalet në Qerret të ndotur nga plastika dhe ujërat eFOTO-VIDEO/ Kanalet në Qerret të ndotur nga plastika dhe ujërat eFOTO-VIDEO/ Kanalet në Qerret të ndotur nga plastika dhe ujërat eFOTO-VIDEO/ Kanalet në Qerret të ndotur nga plastika dhe ujërat e

EMISIONET