Jaupbashi: Gratë kanë qenë të dhunuara prej vitesh, po bëhet më shumë mediatike

Psikologia, Sonila Jaupbashi në një intervistë në Ora News u shpreh se gratë kanë qenë të dhunuara prej vitesh.

Jaupbashi: Nuk është një shtim, është thjesht fakti që është bërë mediatike.

Tani është shumë e vështirë të ruash një sekret brenda mureve të shtëpisë.

Sepse teknologjia dhe ndërgjegjësimi bën të sajën.

Gratë më shumë se kurrë janë duke u përpjekur për një revolucion të pozitës së tyre në shoqëri jo vetëm në familje.

Duhet ti kthehemi historisë për të kuptuar se cfarë gjërash janë duke ndodhur sot.

Historia na tregon që gratë kanë qenë të dhunuara prej vitesh.  

EMISIONET