''Janë të skeduara të gjitha organizatat kriminale'', Shala: Ja si bëhet klasifikimi i tyre

Eksperti i sigurisë, Xhavit Shala i ftuar në emisionin ‘’Drejt’’ në Ora News u shpreh se janë të skeduara të gjitha organizatat kriminale.

Shala: Nuk është se nuk i njeh policia.

Madje policia shqiptare përdor një nga metodat analitike më të përparuar në klasifikimin e identifikimin e organizatave kriminale.

Në policinë e shtetit ka një strukturë që është analiza e informacionit kriminal, janë struktura bashkëkohore.

Janë të skeduara të gjitha organizatat kriminale.

Një organizatë vlerësohet sipas teknikave analitike vlerësohet me pikë.

Ka rreth 18-19 karakteristika dhe për secilën nga këto karakteristika ka një klasifikim dhe në fund organizatat dalin me shifra.

Dhe del kush është më e rrezikshmja.

 

EMISIONET