Ndahet nga jeta në moshën 85-vjeçare ish-Kryetari i të përndjekurve politik Kurt Kola

Ndahet nga jeta në moshën 85-vjeçare ish-Kryetari i të

Ish i përndjekuri politik dhe mbrojtësi i të drejtave të tyre Kurt Kola, ka ndërruar jetë ditën e sotme.

Kola ka mbyllur sytë në moshën 85-vjeçare.

Ai ka qenë Kryetar i Shoqatës së të përndjekurve politik nga 1992-2002.

Gjatë viteve të demokracisë ai krijoi dhe partinë Rruga e Lirisë.

EMISIONET