Incineratorët "gllabëruan" 3 mld euro në 9 vite, ku kanë shkuar? Shehaj: I shikoni ndërtimet në Tiranë?

Në 9 vite përmes incineratorëve i janë zhvatur rreth 3 mld euro buxhetit të shtetit. Po ku kanë përfunduar ato?

Brisida Shehaj e ka një përgjigje për këtë.

Shehaj: A i sheh ndërtimet nëpër Tiranë, e sheh që prodhojmë vetëm beton në këtë vend. Pashë Fevziun që kishte nxjerrë një kodër në Dhërmi që ishte kthyer jo beton por masakër. Nga fillimi në fund të kodrës vetëm beton. Nuk kam njohur akoma ndonjë multinacionale as në Gjermani, as në Amerikë që të marrë 17 kontrata, të gjitha duan nga 70-80 mln euro investim dhe njëkohësisht të hedhë 70-80 mln euro në të gjitha këto 17 kontrata. Në Shqipëri ndodh.

EMISIONET