Ilir Meta uron besimtarët: Me veprat e mira sëbashku të rikthejmë shpresën që ka nevojë Shqipëria

Ilir Meta uron besimtarët: Me veprat e mira sëbashku të

Kreu i PL Ilir Meta ka ururar sot të gjithë besimtarët gëzuar muajin e shenjtë të Ramazanit.

"GËZUAR MUAJIN E BEKUAR TË RAMAZANIT!

Agjërim të lehtë dhe të pranuar, të shëndetshëm dhe me mbarësi për të gjithë besimtarët myslimanë shqiptarë dhe familjet e tyre kudo ndodhen!

Me veprat tona të mira, siç na udhëheqin porositë e Profetit dhe Kurani, të bashkohemi për të rikthyer shpresën, që Shqipëria ka aq shumë nevojë!

NGA MOT GËZUAR!"

EMISIONET