Atentati me armë ndaj lokalit të Fatjon Muratit, atentatorët përdorën targa gjermane, u futën nga Kosova

Atentati me armë ndaj lokalit të Fatjon Muratit, atentatorët

Detaje të reja kanë dalë në dritë nga atentati ndaj Fatjon Muratit  në Bosko mbrëmjen e 13 marsit në Tiranë ku humbi jetën një grua dhe u plagosën 6 të tjerë.

RE HX 112 është targa në të cilën kanë përdorur atentatoret në atentatin me armë ndaj lokalit të Muratit.

Këto targa gjermane janë futur në 2020 në Shqipëri përmes Kosovës nga Nikoll Shërniku.

EMISIONET