I dyshuar për vrasjen e Dorjan Shkozës e Anxhelo Avdisë, shpallet i pafajshëm Altin Ndoci, 25 vite burg për Klevis Allën

I dyshuar për vrasjen e Dorjan Shkozës e Anxhelo Avdisë, shpallet

Gjykata e posaçme ka pushuar të gjitha akuzat ndaj Altin Ndocit të dyshuar për vrasjen e Dorjan Shkozës dhe Anxhelo Avdija, duke e shpallur të pafajshëm atë. 

Po ashtu Ndoci akuzohet si pjesë e vrasjes së Besmir dhe Viktor Haxhia, për të cilën është shpallur i pafajshëm. 

Gjykata ka vendosur dënimin me 25 vite burg për Klevis Allën, për vrasjen e vëllezërve Haxhia në Durrës.

Implikimi i tij në këto krime doli pas dëshmisë së Klevis Allës. Në atë kohë ai rrëfeu se në ngjarje ka marr pjese edhe Altin Ndoci.

Por ndryshe ka rrëfyer bashkëpunëtori i drejtësisë Nuredin Dumani i cili ka dëshmuar se Altin Ndoci nuk ka qenë i përfshirë në këto 2 vrasje më Durrës.

Në të tilla kushte mbrojtja i kërkoi gjykatës pushim te akuzave, për të cilën gjeti miratim të togave të zeza.

EMISIONET