Hazizaj: Politika udhëheq krimin në Shqipëri, kanë marrëdhënie të ngushtë

Avokati, Sokol Hazizaj i ftuar në emisionin ‘’Drejt’’ në Ora News u shpreh se në Shqipëri politika udhëheq krimin.

Hazizaj: Kohët edhe ndryshojnë.

Çështja është se ne kemi patur marrëdhënie tjetër me botën e nëndheshme.

Ndërsa këta sot kanë një marrëdhënie tjetër.

Marrëdhënie më të ngushtë, më të fortë, i bëjnë partnerë në politikat e tyre.

Unë nuk mendoj se krimi udhëheq politikën, por unë mendoj se politika udhëheq krimin në Shqipëri.

Politika i bën partnerë ata.

Ajo që është e interesuar 1 herë në 2 vjet, për shkak të zgjedhjeve të pushtetit vendor dhe legjislativ është politika që i stimulon në agresivitetin e tyre, në marrëdhëniet për të rekrutuar votën.

 

EMISIONET