Haliti: Kroacia nuk diskutonte në kuvend për integrimin, në shqipërim xhelozë kush bëri çfarë

I ftuar në “Drejt” në RTV Ora nga Luan Rama, Xhavit Haliti, deputet në Kuvendin e Kosovës dhe ish-themelues i UÇK-së u shpreh se Parlamenti i Kroacisë nuk ka diskutuar fare në kuvend problemet që lidhe me integrimin e vendit në BE.

Sipas tij, vendi ynë është i fokusuar se cila qeveri bëri këtë apo atë arritje duke thënë se gjendet edhe tradhtarë.

Haliti: Parlamenti i Kroacisë nuk ka diskutuar fare në kuvend problemet që lidhe me integrimin e vendit në BE. Janë marr ëme probleme të tjera. Kanë raportuar në komisione me dyert të mbyllura sepse lufta ka qenë që të futen në BE.

Ne jemi xheloz nëse e bëri ajo apo kjo qeveri këtë gjë. Berisha ka qenë kryeministër kur u futëm në NATO dhe ka mëritur, por Rilindja e ka shtyrë në këtë pjesë të mbetur, ndoshta janë edhe interesa më të mëdha që gjithë Ballkani të futet në BE. Tashi po gjejmë edhe plot tradhtarë.

EMISIONET