Gjen vdekjen te shkallët e Kuzum Babasë në Vlorë, 40-vjeçari ra nga lartësia e një bordure

Gjen vdekjen te shkallët e Kuzum Babasë në Vlorë,

Një 40-vjeçar në Vlorë ka humbur jetën në një aksident. Ngjarja ka ndodhur rreth orës 16:30, në lagjen “Hajro Çakërri”, në shkallët e Kuzum Baba-së.

D yshohet se viktima, ende i paidentifikuar,  është rrëzuar aksidentalisht nga lartësia e një bordure.

Grupi hetimor vijon punën për identifikimin e personit dhe zbardhjen e plotë të rrethanave të ngjarjes.

Gjen vdekjen te shkallët e Kuzum Babasë në Vlorë, 

Gjen vdekjen te shkallët e Kuzum Babasë në Vlorë,

 Gjen vdekjen te shkallët e Kuzum Babasë në Vlorë,

EMISIONET