Gabimi që i kushtoi familjen, Gjovalin Palnika: Kam nevojë për ndihmë

Gjovalin Palnika nga Dukagjini i Shkodrës, i cili banon në Fier e gjen në çdo rrugë të qytetit për të siguruar ushqimin e gojës.

"Nuk marr asnjë qindlekësh nga shteti."

I dënuar me 14 vite bur ai u lirua më 1 mars 2018 por kur u kthye në shtëpi të gjithë i kishin kthyer shpinën, edhe famija e tij për shkak të akuzës së rëndë që u dënua nga gjykata.

"Mu shkatërrua familja, mu shkatërrua çdo gjë."

Ai është penduar dhe tani në këtë situatë kërkon ndihmë nga shteti apo kushdo që ka mundësi.

Dënimin e tij atë më të rëndin të dhënë nga familja ai do të vijojë ta vuajë deri në momentin që ata ta pranojnë sërish pranë tyre.


Shenim: *Ky është artikull ekskluziv i Ora News, që gëzon të drejtën e autorësisë sipas Ligjit Nr. 35/2016, “Për të drejtat e autorit dhe të drejtat e lidhura me to”. Artikulli mund të ripublikohet nga mediat e tjera vetëm duke cituar “Ora News” bashkëngjitur me linkun e artikullit origjinal.

EMISIONET