"Futboll buzë Drinit" në Dibër. Aktiviteti që bëri bashkë figura të shquara të futbollit shqiptar

U zhvillua këtë fundjavë në Peshkopi aktiviteti “Futboll buzë Drinit”, nën kujdesin e gazetarit Dëfrim Methasani, ku morën pjesë personalitet nga fusha të ndryshme të sportit, artit, kulturës e politikës.

Prezent në këtë ditë sinjifikative për Dibrën, ishte edhe legjenda e futbollit shqiptar Kreshnik Çipi, ish-futbollist i kombëtares Eduard Zhupa, gazetarë nga Tirana e gjithë trevat shqipfolëse, nga Bashkim Tufa, Altin Sulçe, te Milaim Krasniqi, e Edmond Thaçi.

KETU LAJMET MINUTE PAS MINUTE

Futbolli nuk është thjesht një lojë, por një sport që bashkon njerëzit nëpërmjet magjisë së tij, dhe jep edhe mesazhe të forta solidariteti.

Për të gjithë të rinjtë e apasionuar pas sportit të topkëmbës, organizatori i eventit dhuroi uniforma sportive, bazë materiale sportive, topa futbolli, si dhe 200 libra për nxënësit dhe mësuesit e shkollës “Sali Demiri”.

Pikërisht në Fushë-Alie, u zhvillua një mini-kampionat me katër skuadra ku kampion u shpall ekipi i Diasporës, të cilët erdhën nga Belgjika posaçërisht për këtë event.

Prezent ishte edhe skuadra e Korabit, që lufton për promovimin në sallonet e mëdha të futbollit shqiptar.
Gjithashtu u organizuan edhe një sërë aktiviteshe me këngë e valle tradicionale, plot dinamikë e energjië.
Futboll nuk luhet vetëm në kryeqytet, por edhe në vend të vogla dhe madje me shumë dëshirë e pasion.

"Futboll buzë Drinit" në Dibër. Aktiviteti që

EMISIONET