FOTOLAJM/ Shiu i verës pastroi pluhurin, riktheu makthin e rrugëve të bllokuara. Jetojmë në Tiranë

Reshjet e shiut që ranë mesditën e sotëm zunë në befasi qytetarët pas ditëve të verës të nxehta dhe të thata.

Shumë prej tyre i gjeti papritur pa çadra të cilat i kanë lënë në shtëpi të fshehura diku në fund të një dollapi në pritje të vjeshtës.

Por bashkë me freskinë shiu u ktheu qytetarëve edhe makthin e Tiranës me rrugë të bllokuara sa herë që bie shi.

Pastron pluhurin e rrugëve të Tiranës.

Foto: LSA, Malton Dibra

FOTOLAJM/ Shiu i verës pastroi pluhurin, riktheu makthin e rrugëveFOTOLAJM/ Shiu i verës pastroi pluhurin, riktheu makthin e rrugëveFOTOLAJM/ Shiu i verës pastroi pluhurin, riktheu makthin e rrugëveFOTOLAJM/ Shiu i verës pastroi pluhurin, riktheu makthin e rrugëveFOTOLAJM/ Shiu i verës pastroi pluhurin, riktheu makthin e rrugëveFOTOLAJM/ Shiu i verës pastroi pluhurin, riktheu makthin e rrugëveFOTOLAJM/ Shiu i verës pastroi pluhurin, riktheu makthin e rrugëveFOTOLAJM/ Shiu i verës pastroi pluhurin, riktheu makthin e rrugëve

 

EMISIONET