Foto/ Halit Valteri, Klajdi Qama dhe Ylli Shehu në udhëtim me avion, cili është destinacioni?

Foto/ Halit Valteri, Klajdi Qama dhe Ylli Shehu në udhëtim me avion,

Deputeti Halit Valteri, dhe kandidatët  për deputetë Klajdi Qama dhe Ylli Shehu, janë nisur për udhëtim.

Në fotot që kanë publikuar në rrjetet sociale, socialistët tregojnë se po udhëtojnë së bashku, megjithatë nuk kanë dhënë asnjë detaj se cili është destinacioni i tyre.

Mbase politikanët kanë zgjedhur që të bëjnë pak pushime pas seancë ku votuan shkarkimin e presidentit Ilir Meta.

Foto/ Halit Valteri, Klajdi Qama dhe Ylli Shehu në udhëtim me avion,

Foto/ Halit Valteri, Klajdi Qama dhe Ylli Shehu në udhëtim me avion,

EMISIONET