VIDEO/ Rrëzohet pema zë poshtë dy makina në Korçë

Një pemë është rrëzuar pranë terminalit të qytetit të Korçës, duke zënë poshtë dy makina. Ngjarja ka ndodhur rreth orës 20:00 

Makinat janë dëmtuar por fatmirësisht nuk ka të lënduar.

Banorët thonë se nuk është hera e parë që ndodh pasi pemët janë tharë dhe kalbur dhe shpesh mund të kthehen në rrezik për jetën e qytetarëve.

KETU LAJMET MINUTE PAS MINUTE

Policia dhe zjarrfikësja ka bërë të mundur heqjen e pemës ndërkohë pritet të ndërhyhet nga pushteti lokal edhe tek pemët e tjera.

VIDEO/ Rrëzohet pema zë poshtë dy makina nëVIDEO/ Rrëzohet pema zë poshtë dy makina nëVIDEO/ Rrëzohet pema zë poshtë dy makina në

EMISIONET