Enigma e protestave në Kinë - "Jashtë Matriksit" nga Alfred Cako

Enigma e protestave në Kinë - "Jashtë Matriksit" nga

Enigma e protestave në Kinë – ishte tema e kësaj të marte në "Jashtë Matriksit" nga Alfred Cako në RTV Ora.

Cako: Kina ka filluar të ketë shumë probleme. Ka ndjekur një politikë paqësore, por në mënyrë kolegjiale dhe liberale.

Kina ka qenë pararendësja e Covid-19, edhe pse është ajo përralla se filloi, edhe pse kjo ka qenë një plandemi dhe jo një pandemi për të depopulluar planetin nga ana e elitave.

Kina ka filluar edhe disa skema që janë për skllavërimin e njerëzit, dënime me gjoba dhe digjitalizimin e njerëzve përmes fytyrës.

Kina ka luajtur një politikë agresive me fqinjët e tyre, sidomos për kalimin e anijeve nga ata, ku edhe sot ka pasur një konflikt me një anije e SHBA-ve ka tentuar të kalojë në ujërat ndërkombëtare.

Po ashtu presidenti i Kinës është bërë shumë agresiv në lidhje me  ishullin e Tajvanit dhe që do ta marrë me forcë.

Ka mendime se këta janë të gjithë bashkë dhe këto protesta mund të jenë nga shtypja e madhe që ka përjetuar populli i Kinës përmes plandemisë ku janë helmuar me helm gjarpri.

Elita botërore e nis nga kina dhe e mbaron në vendet e perëndimit, dhe ajo që filloi në Vuhan, pritet që të përhapet me protesta edhe në Perëndim, kundër planeve të elitës botërore.

EMISIONET