Ekskluzive/ Nga Pëllumb Gjoka, tek Kasandër Noga dhe Gjergj Cukali, ja 51 emrat e plotë të operacionit të SPAK-ut

Ekskluzive/ Nga Pëllumb Gjoka, tek Kasandër Noga dhe Gjergj Cukali, ja

“Ora News” hedh dritë mbi aktivitetin kriminal të 51 personave të proceduar nga prokuroria e posacme SPAK, ku përmes “Sky” pretendohet se janë zbuluar autorët e vrasjes së Shkëlzen Kastratit në Fier dhe disa tentativa vrasjesh.

Një seri kodesh të mbëritura në nëntor 2023 nga Franca dhe Belgjika, kanë zbardhur bisedat e personave që vepronin nga jashtë dhe brenda burgut.

Bëhet fjalë për 21 kode Sky të ardhur nga Franca të cilët hodhën dritë mbi disa ngjarje të rënda.

Për shkak të hetimeve të kryera është vendosur nxjerja e 51 urdhër-arresteve, emrat e të cilëve i ka siguruar të plotë gazetari Elton Qyno.

Sipas gazetarit të Ora Neës, të proceduar në këtë proces për herë të dyja janë Pëllumb Gjoka, Besian Xhixha, Enver Diva, Gjergj Cukali, Kasandër Noga, Oltion Zefi, Ilia Ndoka, Edson Jozëik, Marklen Haka e të tjerë.

Mes personave të proceduar është dhe Xhelal Rraja, babai i Ramazan Rrajës.

Në hetim është Kasandër Noga, Endrit Dokle, Robert Lacci një vrasës me pagesë që tentuan të ekzekutonin në Fushë-Kuqe A. Gjinin.

Urdhër-arrestet janë miratuar nga gjyqtarja e posaccme Flojera Davidhi.

Ora News zbardh të plotë emrat e personave të proceduar si më poshtë:

1.         Arben Ndoka

2.         Arian Tuku

3.         Ilia Ndoka

4.         Samuel Ndoka

5.         Vinçens Tuku

6.         Ervis Martinaj

7.         Jozi Kraja

8.         Astrit Avdyli

9.         Aldo Avdyli

10.       Miri Bruli

11.       Naim Stafuka

12.       Emiljano Shullazi

13.       Blerim Abazi

14.       Elvis Ndreca

15.       Oltion Zefi

16.       Edson Jozëik

17.       Armando Ndreca

18.       Kasandër Noga

19.       Elson Reçi

20.       Besian Xhixha

21.       Enver Diva

22.       Robert Laçi

23.       Fatmir Troplini

24.       Klodian Shahini

25.       Henerigert Mitri

26.       Pëllumb Gjoka

27.       Gjergji Cukali

28.       Kristos Teta

29.       Denis Meta

30.       Gentian Binjaku

31.       Viktor Imeraj

32.       Satilno Basho

33.       Marklen Haka

34.       Tori Xhecuka

35.       Edison Muceku

36.       Albert Zaja

37.       Florenc Kelmendi

38.       Ardit Gjokrosa

39.       Deivis Bajramaj

40.       Adrian Pikli

41.       Durim Bami

42.       Endrit Dokle

43.       Xhelal Rraja

44.       Altin Morina

45.       Leonard Duka

46.       Erlis Duka

47.       Fatmir Hyseni

48.       Altin Gega

49.       Drianto Bardhi

50.       Fabio Ballabani

51.       Elton Zalla.

EMISIONET