Edhe në Vlorë qytetarët ankohen për ofertat dhe shërbimet e "One"

Qytetarët e Vlorës i konsiderojnë shumë të shtrenjta ofertat telefonike të kompanisë “One”

“Bëra ofertën 15 mijë lekë, e nuk kam një javë e ka mbaruar. Në Itali ofertat janë më të lira” thonë qytetarët e intervistuar nga Ora News.

Jo vetëm kaq, shumë prej tyre ankohen se kanë probleme me internetin dhe valët.

Ka nga ata qytetarë që bëjnë ofertën vetëm në raste emergjente pasi është e papërballueshe paketa.

EMISIONET