Edhe kodrat e Durrësit në flakë

Edhe kodrat e Durrësit në flakë

Një zjarr i madh ka përfshirë kodrat e qytetit të Durrësit, në lagjen 18 te Spitallës.

Përmasat e tij po rriten si rezultat i erës.

Tymi po futet në lagjen periferike. 

Paraprakisht mësohet se janë djegur shkurre, ullinj dhe dru frutore.

Në vendngjarje ndohen zjarrfikësit  që po luftojnë me flakët dhe po tentojnë për shuarjen e plotë të zjarrit.

Edhe kodrat e Durrësit në flakëEdhe kodrat e Durrësit në flakë

EMISIONET